PRIVACY VERKLARING INSIDEOUTANIMALS.COM (MEI 2018)

 

 

 

INSIDEOUTANIMALS.COM verwerkt alleen persoonsgegevens die door de bezoeker of opdrachtgever
zijn verstrekt voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

In deze privacyverklaring vind je een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel,
met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de
persoonsgegevens. De verwerking van deze gegevens vallen onder de grondslagen van de
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). INSIDEOUTANIMALS.COM behoudt zich het recht om
wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Contactgegevens
INSIDEOUTANIMALS
www.insideoutanimals.com
info@insideoutanimals.com
KVK 09202124

Persoonsgegevens
Wanneer je mailt naar info@insideoutanimals.com, het contactformulier gebruikt of om een reactie op de
website achter te laten wordt er om devolgende gegegevens gevraagd:

• Voor- en achternaam;
• E-mailadres;
• Eventueel website/blog URL

Daarnaast worden ook andere gegevens verwerkt zoals:
• IP-adres
• Gegevens over jouw activiteiten op de website insideoutanimals.com
• Internetbrowser en apparaat type

Doel verzamelen gegevens
De gegevens worden verzameld en opgeslagen om indien gewenst met jou in contact te komen.
Als je bijvoorbeeld een bericht stuurt via het contactformulier wordt je e-mailadres gebruikt om contact met jou op te
nemen.

De website maakt ook gebruik van Google Analytics (analytische cookies), voor de optimalisatie
van de website. Hier worden de gegevens over jouw surfgedrag, internetbrowser en apparaat
type voor gebruikt. Deze worden geanonimiseerd en 14 maanden bewaard.

Het delen van persoonsgegevens
Een (deel van) jouw gegevens kunnen verstrekt worden aan derden die ten behoeve van ons
een deel van de verwerking op zich zullen nemen.

INSIDEOUTANIMALS verkoopt jouw gegevens niet
aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze
overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Zo maakt INSIDEOUTANIMALS gebruikt van een extern mailprogramma, in dit adresboek worden
gegevens opgeslagen. We versturen geen nieuwsbrieven en gebruiken daar dus ook geen derde partij voor.

Voor de optimalisatie van
de website maakt INSIDEOUTANIMALS gebruikt van analytische cookies van Google Analytics. Deze
partijen zijn in dat geval verwerker in de zin van de AVG.
Op INSIDEOUTANIMALS.COM worden algemene gegevens van je bezoek bijgehouden. Zoals je IP-adres,
tijdstip van opvragen en gegevens die de browser meestuurt. De gegevens worden gebruikt
om analyses te maken van het websitegebruik, en de website te verbeteren. Via Google Analytics kunnen ook rapportages worden gemaakt over het gebruik van website
INSIDEOUTANIMALS

Deze geregistreerde gegevens worden zoveel
mogelijk geanonimiseerd en INSIDEOUTANIMALS geeft Google Analytics nadrukkelijk GEEN toestemming om de op haar website gegenereerde data te gebruiken voor advertentiedoeleinden.

INSIDEOUTANIMALS heeft alleen interesse in welke pagina’s van de haar website goed presteren en welke niet en daarnaast de hoeveelheid bezoekers die haar site bezoekt. Het maakt daarbij niet uit waar je vandaan komt, of je man of vrouw bent, hoe oud je bent, welk ip-adres je hebt of op wat voor device je haar website bezoekt. INSIDEOUTANIMALS adverteert niet en gebruikt je emailadres alleen om te antwoorden op een email die jij gestuurd hebt.

Doorgifte aan een derde land
De servers van Google en Linked-in zijn gevestigd in de Verenigde Staten.
Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen of verwerkt in de Verenigde Staten.
De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

Externe links
Op INSIDEOUTANIMALS.COM vind je ook externe links naar bijvoorbeeld andere websites, social media.
Wanneer je op deze link klikt verlaat je de website of wordt er in een nieuw tabblad de pagina
geopend. Deze externe websites zullen gebruik maken van bijvoorbeeld andere cookies. INSIDEOUTANIMALS is hier niet aansprakelijk voor en verwijst je daarvoor naar de privacyverklaring of
cookieverklaring van de desbetreffende website.

De social media buttons zijn er om je zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen en
updates te volgen van INSIDEOUTANIMALS. Elk social media kanaal heeft zijn eigen privacyverklaring
die je vind op hun eigen website.

Bewaartermijn van de gegevens
Je gegevens zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Deze termijnen gelden, tenzij
er wettelijke verplichtingen zijn om de gegevens langer te bewaren en beschikbaar te houden.

Cookies
INSIDEOUTANIMALS.COM maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content te personaliseren,
om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookies zijn
kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen
efficiënter te maken. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze
pagina’s worden weergegeven.
De volgende cookies worden gebruikt door INSIDEOUTANIMALS:
• Trackingcookies: cookies die surfgedrag van bezoekers vastleggen, om op basis hiervan
gericht te adverteren.
• Social plug-in trackingcookies: cookies t.b.v. social sharing-knoppen (Facebook Like,
tweetbutton, etc).
• Embedcookies: cookies t.b.v. embeds, zoals bijvoorbeeld het embedden van een YouTube-video.
• Analytische trackingcookies: indien een analyticscookie een unieke identifier bevat om
groepen bezoekers te individualiseren en te benaderen.

Uitschakelen en verwijderen van cookies
Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vindt dit bij de
instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je
browser.

Rechten
Te allen tijde heb jij recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je
persoonsgegevens te wijzigen of het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt een schriftelijk
verzoek indienen om deze gegevens in te zien of ze te wijzigen. Een schriftelijk verzoek kan je
indienen door een e-mail te sturen naar info@insideoutanimals.com.
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te wissen, het recht op het beperken en bezwaar
te maken tegen de verwerking ervan, het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van
jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen
naar info@insideoutanimals.com
Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, mocht je
het niet eens zijn met de manier waarop INSIDEOUTANIMALS met je gegevens omgaat.

Als je de indruk hebt dat gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik,
of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door INSIDEOUTANIMALS verzamelde
persoonsgegevens, neem dan contact met mij via info@insideoutanimals.com
Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met me op zodat ik het een en ander kan
toelichten.

error: Foto\'s mogen niet zonder toestemming gebruikt worden!